Streekproducten

 

Onderstaand vindt u een greep uit ons assortiment streekproducten


 • Flipje Likeur 35CL €12,49
  Meer informatie

  Het Flipje Likeur is een frambozenlikeur, gemaakt door Wijnand Fockink


 • LingeParel €14,99
  Meer informatie

  Frisse, fruitige parelwijn met een zweem van citrus en rijpe peer en zuivere afdronk. Perfect als apéritief of als begeleider van lunch -of zomerse gerechten.


 • LingeParel Rosé €14,99
  Meer informatie

  Fruitige parelwijn met hints van framboos en kers in geur en smaak. Perfect als apéritief of op zomerse feestjes.


 • Linge Digestief Most Cuvee 20CL €13,99
  Meer informatie

  De Linge Digestief Most Cuvee geurt aangenaam kruidig en fruitig en is in smaak vooral zoet en zuiver met aroma’s van rijpe kersen en zwarte bessen.


 • Betuwse Appelcider 75CL €9,99
  Meer informatie

  De Betuwse Appelcider is lekker fris, vol van smaak met een heerlijk bubbeltje en een verfijnd appeltje. De licht alcoholische drank (6%) is van hoge kwaliteit. Heel geschikt voor evenementen, feestjes of gewoon op het terras of thuis. Naast de grote fles hebben wij ook een fles van 33CL


 • Betuwse Appelsprankel 33CL €3,49
  Meer informatie

  De Betuwse Appelsprankel is een frisse alcoholvrije drank. Je proeft de volle smaak van rijpe appelen. Een prima alternatief voor momenten waarop alcohol niet gewenst is, denk aan welkomstdrankje, de BOB of de aanstaande moeder. Naast deze kleine fles hebben we ook een fles van 75CL


 • Betuwer Waalbiter 35CL €14,75
  Meer informatie

  Het Waalbittertje, dat speciaal wordt gestookt in samenwerking met Tiel Maritiem, is een eerlijke en stoere schippersbitter met een vrij droge smaak. De bitter, die wordt gestookt door Lubberhuizen & Raaff uit Varik, heeft een zachte afdronk en is bij alles te drinken. Ook gekoeld doet deze borrel het prima.

 
 

Staat uw soort er niet tussen neem dan contact met ons op.