Cognac


 • Chateau Montifaud VS 70 CL €25,99
  Meer informatie

  Deze cognac van het kleine cognachuis is een blend van 4 tot 6 jaar oude cognac soorten. De geur heeft veel weg van wijnbladeren, thee notities en eik. In de mond is de drank fruitig met invloeden van peer en appel. De smaak is niet te krachtig maar mooi rond en zacht net zoals de fijne afdronk. Met deze cognac haalt u een fijne en betaalbare cognac in huis!


 • Chateau Montifaud VSOP 70 CL €32,99
  Meer informatie

  Deze cognac is tussen de 8 en 10 jaar oud waarvan er minimaal acht maanden wordt gerijpt op nieuwe houten vaten om zo een unieke smaak te creëren. Deze oude cognac is enkel gemaakt van de Ugni Blanc druif afkomstig uit de Petite de Champagne regio. Zoals we gewend zijn van Montifaud zijn er veel fruitige en florale invloeden te herkennen. In de mond een erg smaakvolle en volle drank met tonen van karamel, appel en vanille. De afdronk wordt gekenmerkt door rancio en is aangenaam rond.


 • Chateau Montifaud 10 year 70 CL €34,99
  Meer informatie

  Chateau Montifaud 10 Year is een fruitige cognac uit de Petit Champagne regio, een cognac van een klein merk die zo een 125 hectare aan wijngaarden bezit in de buurt van Petite en Grande Champagne. De cognac heeft voor 12 maanden gerijpt in relatief jonge vaten. Vervolgens heeft de cognac gerijpt in volwassen vaten voor een periode van 10 jaar. Aroma’s van fruit en bloemen zijn sterk aanwezig met op de achtergrond wat vanille en eik. De afdronk is intens en gemiddeld lang.


 • Chateau Montifaud Napoleon 70 CL €52,49
  Meer informatie

  De Napoleon van Montifaud wordt gemaakt van Petit Champagne Cognacs en is 15 tot 18 jaar gerijpt op eikenhouten vaten.
  Deze Cognac is zeer vol en uitgesproken van smaak, echter totaal niet scherp.


 • Chateau Montifaud XO 70 CL €69,99
  Meer informatie

  Chateau Montifaud XO een uitzonderlijke oude cognac die bestaat uit blends die tussen de 30 en 35 jaar gerijpt hebben! Deze lange rijping heeft zich voltrokken in nog oudere eikenhouten vaten waardoor de smaak van deze XO het ultieme bereikt. Op de neus komen aroma’s van noten, fruit en cacao naar voren. Dit zorgt voor een complexe en uitnodigende ervaring! De smaak is zeer gebalanceerd en fris, vanille en gedroogd fruit zorgen voor een smaak beleving die u alleen terug vindt in zeer oude cognac. De afdronk is bijzonder lang en blijft nog lang in werken op de smaakpapillen.


 • Remy Martin VSOP 70 CL €37,99
  Meer informatie

  Remy Martin VSOP een van de meest bekende cognac soorten ter wereld! De oorsprong van de VSOP ligt in 1927 toen de drank voor het eerst geproduceerd werd, pas in 2012 is het recept voor deze heerlijke cognac aangepast. Vanaf dat moment werd de VSOP in een ouder vat gerijpt waardoor de smaak iets meer verdieping heeft gekregen. Qua geur heerlijk fruitig met aroma’s van appel en abrikoos. Ook vanille en florale tonen zijn te herkennen in de geur. Een heerlijke smaak van rijp fruit en zoethout. De afdronk heeft zich smakelijk kunnen ontwikkelen door een rijping van een jaar in 20 jaar oude vaten!


 • Remy Martin 1738 Accord Royal 70 CL €58,99
  Meer informatie

  1738 Accord Royal is een cognac van zorgvuldige geselecteerde eaux-de-vie, gerijpt in secuur geselecteerde gebrande vaten. Hij heeft een langer rijpingsproces dan de VSOP, de 1738 bevat eaux-de-vie in de leeftijd tot 20 jaar. Dit geeft de cognac een opmerkelijke rijke, zachte en aromatische smaak.


 • Remy Martin XO 70 CL €169,00
  Meer informatie

  Remy Martin XO is een ontzettend rijke en complexe cognac, dit komt doordat de Extra Old bestaat uit wel 400 verschillende eaux-de-vie soorten! Door deze blend zijn er heel veel aroma’s en smaken met elkaar gecombineerd waardoor er een rijke en diepe smaakbeleving ontstaat. In de geur veel aroma’s van zomers fruit, witte bloemen en jasmijn. In de smaak invloeden van pruim, sinaasappel, hazelnoot en kaneel! Een fruitig en zacht karakter met een lange afdronk en een fluwele structuur.


 • Camus Elegance VS 70 CL €28,99
  Meer informatie

  De Camus V.S. Elegance is levendig en met een eigen persoonlijkheid. Een mooie geur van fruit, rozen en hazelnoten gaat elegant samen met de lichte pepersmaak. De afdronk heeft hints van fruit en vanille.


 • Camus Elegance VSOP 70 CL €39,99
  Meer informatie

  Camus VSOP Elegance heeft een bloemig/floraal aroma en fruitige smaken. De fruitige tonen gaan gepaard met wat peper. Verder hints van eiken en vanille. De afdronk is zacht en vrij kort.


 • Frapin VS 70 CL €38,99
  Meer informatie

  100% Grande Champagne Premier Grand Cru de Cognac. Deze VS Cognac bevat distillaat dat andere Cognacs gebruiken in hun XO. Deze Grande Champagne Cognac laat Frapin langer ontwikkelen in de kelders dan gebruikelijk is bij bijvoorbeeld fine Champagne. (gemengde Cognac uit verschillende regios) Frapin VS ontwikkelt zich tot een Cognac met een weelderige lang aanhoudende geur en smaak.


 • Frapin VSOP 70 CL €50,99
  Meer informatie

  De minimale lagertijd van Frapin VSOP overschrijdt de XO criteria ver. Ontspan en geniet van deze amberkleurige Cognac. Een complex, fruitig bouquet met een vleugje vanille van het eikenhouten vat. De tonen van roze peper, kruidnagel en lelies zijn typerend voor de Grande Champagne regio.


 • Courvoisier VS 70 CL €28,99
  Meer informatie

  Courvoisier VS (40%) is een zachte en karaktervolle Cognac. Druiven uit Fins Bois en Petite Champagne zorgen voor complexe fruittonen, rijkheid en diepte die door geen enkele andere VS geëvenaard wordt. Courvoisier VS wordt 4 tot 7 jaar gerijpt.


 • Courvoisier VSOP 70 CL €36,49
  Meer informatie

  Courvoisier VSOP (40%) is een subtiele en elegante Fine Champagne met een diepe smaak en een uiterst zachte afdronk, samengesteld uit de twee beste crus van de Cognac streek. Deze Very Superior Old Pale Cognac is een melange van Grande Champagne (minstens 50%) en Petite Champagne. Courvoisier VSOP wordt 6 tot 10 jaar gerijpt.

 
 

Staat uw soort er niet tussen neem dan contact met ons op.