Grappa

 

Onderstaand vindt u een greep uit ons assortiment Grappa


 • Nonino Prosecco Bianco 50CL €32,99
  Meer informatie

  Deze grappa is gemaakt van 100% Prosecco druiven. Hij is gelagerd op hout en hierdoor ontstaat een mooie gouden kleur. In de smaak herken je amandel, vanille, chocolade en groene appel. Lekker na de maaltijd of in combinatie met ijs of warme desserts. Of gebruik hem verrassend in een jus bij rood vlees.


 • Nonino Merlot 50CL €32,99
  Meer informatie

  Deze grappa is verkregen uit 100% Merlot druiven en heeft een mooie smaak. Hij is warm en heeft rijke kruidige smaken. Heerlijk in combinatie met pure chocolade.


 • Grappa Nonino Vendemmia 100CL €40,99
  Meer informatie

  Grappa Nonino Vendemmia is zacht van smaak doordat deze 18 maanden op sherryvaten heeft gelegen, alvorens het werd gebotteld. Grappa Nonino Vendemmia bevat heerlijke tonen van chocolade en vanille.


 • Grappa di Barolo 50CL €28,99
  Meer informatie

  Een heerlijke Barolo grappa, van het tophuis Sibona. Zeer hoogstaande kwaliteitsgrappa. Dit moet je proeven!


 • Francoli Grappa Barrique Del Limousin 70CL €29,99
  Meer informatie

  Luigi Francoli Grappa Barrique Del Limousin is een intens goudgele grappa met een heerlijk aroma met hinten van geroostere hazelnoten, vanille, rozijnen en gekonfijt fruit. De smaak is heerlijk zacht met een aangenaam samentrekkende hout notitie die perfect in balans is met elkaar. De afdronk is delicaat met een hazelnoot notitie en smaken van tropisch fruit. De grappa dankt zijn kleur aan het rijpen op hout, de gebruikte druiven in deze zijn Nebbiolo 60%, 35% Dolcetto, Moscato 5%


 • Grappa di Barolo, Nebbiolo €34,99
  Meer informatie

  Deze Grappa heeft een heldere en transparante witte kleur. Karakteristiek parfum zeer intens en doordringend. Sterke en volle smaak, warm en droog, zeer persistent.

  Na een zachte persing worden de schillen van de Nebbiolo druiven onmiddelijk naar de distilleerderij gestuurd. Na een korte rijping van 6 maanden in kleine stalen tanks wordt de Grappa gebotteld.

   


 • Grappa di Barolo, Nebbiolo €34,99
  Meer informatie

  Karakteristiek aroma van het Nebbiolo-distillaat met duidelijke hints van geroosterd hout en vanille als gevolg van de houtrijping.


 • Grappa di Moscato €34,99
  Meer informatie

 
 

Staat uw soort er niet tussen neem dan contact met ons op.