Overige

 

Onderstaand vindt u een greep uit ons assortiment overige whisk(e)y’s.


 • Mackmyra Preludium 04 50CL € 67,49
  Meer informatie

  De vierde in een reeks van 6 innovatieve Zweeds releases van de Mackmyra distilleerderij. Gemaakt als eerbetoon aan de Bodas mijn waarin de whisky gedurende zijn rijpingstijd was opgeslagen.

   


 • Milford Single Malt 18 years 70CL € 84,99
  Meer informatie

  De Milford Limited Edition 18 Years Old Single Malt Whisky is afkomstig van het Zuider eiland uit Nieuw-Zeeland. Oorspronkelijk gestookt door de Willowbank distilleerderij in Dunedin. Opgericht in 1968 door  de familie Wilson. Later kwam de ditilleerderij in handen van de firma Seagram die in 1991 de Nieuw Zeeland malt whisky op de markt bracht onder de naam Lammerlaw. Oorspronkelijk een peated whisky. De productie werd in 2000 stopgezet door Seagram en de voorraden en de distilleerderij werden verkocht. The  New-Zealand Single Malt Whisky Company heeft de resterende single malt voorraden veilig gesteld, deze rijpen nog steeds  in vaten. Het merk Milford is gecreerd om deze schone, limited edition, single malt te etaleren.


 • Black Velvet 70CL €17,49
  Meer informatie

  Black Velvet Canadian Whisky staat bekend om zijn zeer zachte smaak. Het hoge rogge gehalte en het unieke distillatieproces zorgen voor een heerlijke lichte en zoete whisky. Met de smaak van vanille, een beetje kaneel en granige rogge. En een afdronk die droog is met een lichte scherpte die snel verwijnt. Mmm, even een moment voor jezelf.


 • Nikka from the barrel 50CL €39,99
  Meer informatie

  Deze Japanse malt whisky wordt gemaakt door gerijpte malt whisky en graanwhisky te mengen en opnieuw in vaten te doen. Zo ontstaat er een rijke harmonie van verschillende whisky’s. From the barrel wordt direct gebotteld uit de nieuwe vaten.


 • The Hakushu 12 years 70CL €116,50
  Meer informatie

  Hakushu 12 years is een Whisky van Japanse komaf en wordt nabij de Japanse Alpen gedistilleerd. De whisky is licht van geur met tonen van vers gemaaid gras, gerst, citoenschil en rook. De afdronk is zoet met pittige ondertonen.


 • Penderyn Legend 70CL €42,49
  Meer informatie

  Penderyn Legend is de nieuwe naam voor de Penderyn standaard botteling uit Wales. Deze whisky is gerijpt in ex-Bourbon vaten en heeft een lichte narijping gekregen in ex-Sherry vaten. Aroma’s van verse appels en citrus fruit met romige fudge en rozijnen. Een complexe, gebalanceerde en frisse whisky. Erg zacht van smaak en fris met gedroogd fruit. Een delicate en zoete whisky met een hint van een klein bittertje.

 
 

Staat uw soort er niet tussen neem dan contact met ons op.